V-STROM 800DE

Тој е роден за да внесе чувство на авантура и уживање во возењето во вашиот секој ден, на секое излегување. Без разлика дали работите во градот, одите да уживате во возбудливо возење низ некои кривулести планински патишта или одите на долго патување за да кампувате и да истражите некои природни предели. Без оглед на вашата цел, сеопфатните способности на V-STROM 800DE се дизајнирани за верно да одговорат и да обезбедат задоволувачко возење.

Спецификација

Вкупна должина 2,345 mm
Вкупна ширина 975 mm
Вкупна висина 1310 mm
Меѓуосовинско растојание 1570 mm
Растојание од патот 220 mm
Висина на седиште 855 mm
Тежина 230 kg
Тип на моторот DOHC, 4-тактен, 2 цилиндри, водено ладење, DOHC
Пречник 84.0 mm x 70.0 mm
Работна запремнина 776 cm³
Сила на моторот 83 PS
Компресија 12.8 : 1
Систем за гориво Вбризгување гориво
Палење Електрично
Пренос 6 – степен constant mesh
Потпирање напред Превртена телескопска, спирална пружина, амортизирана со масло
Потпирање назад Централна спирална пружина со маслен амортизер
Предни сопирачки Диск, двоен диск
Задни сопирачки Диск
Димензии на предно тркало 90/90-21M/C 54H tube type
Димензии на задно тркал 150/70R17M/C 69H tube type
Систем за палење Електронско палење (транзисторизирано)
Капацитет на резервоар 20.0 L
CO2 емисија 104 g/km во WMTC

Галерија

Бои​

Поглед 360°