BURGMAN

Актуелни комбинации на бои

Технички карактеристики

DOHC, 4-тактен, 1 цилиндри, водено ладење

81 mm x 77.6 mm

33 KS (24 kW) / 7.000 rpm

36 Nm / 4.800 rpm

215 kg

Телескопска виљушка, спирална пружина со маслен амортизер

Централна спирална пружина со маслен амортизер

Двоен диск

4.3 L / 100 km

97 g / km

Галерија

Поглед 360°