GSX-S 8S

Актуелни комбинации на бои

Технички карактеристики

DOHC, 4-тактен, 2 цилиндри, водено ладење

84.0 mm x 70.0 mm

6 – степен constant mesh (Quick Shift)

70 kW (95 PS) / 7.800 rpm

92 Nm / 6.500 rpm

202 kg

Телескопска виљушка, спирална пружина со маслен амортизер

Централна спирална пружина со маслен амортизер

Двоен диск

180/55ZR17M/C (73W) tubeless

4,2 L / 100 km

99 g / km

Галерија