DL650A V-STROM XT

V-Strom 650/XT

Авантуристичкиот мотор кој е поголем од збирот на неговите делови.
Тој нуди разноврсност и сигурност како ниеден друг мотор во својата класа.
Добијте голема доза на забава кога ќе тргнете по кој било пат.
V-Strom 650/XT — вистинско ремек-дело.

Спецификација

Вкупна должина 2,275 mm (89.6 in)
Вкупна ширина [V-Strom 650XT] 910 mm (35.8 in) [V-Strom 650] 835 mm (32.9 in)
Вкупна висина 1,405 mm (55.3 in)
Меѓуосовинско растојание 1,560 mm (61.4 in)
Растојание од патот 170 mm (6.7 in)
Висина на седиште 835 mm (32.9 in)
Тежина [V-Strom 650XT] 216 kg (476 lbs) [V-Strom 650] 213 kg (470 lbs)
Тип на моторот 4-stroke, 2-cylinder, liquid-cooled, DOHC
Пречник 81.0 mm × 62.6 mm (3.2 in × 2.5 in)
Работна запремнина 645 cm3 (39.4 cu. in)
Сила на моторот 107 PS
Компресија 11.2 : 1
Систем за гориво Вбризгување гориво
Палење Електрично
Систем за подмачкување Влажен картер
Пренос 6 – степен constant mesh
Потпирање напред Телескопска, спирална пружина, амортизирана со масло
Потпирање назад Тип на врска, намотана пружина со масло, прилагодливо предоптоварување на пружината
Предни сопирачки Диск, двоен диск
Задни сопирачки Диск
Димензии на предно тркало 110/80R19M/C 59V, tubeless
Димензии на задно тркал 150/70R17M/C 69V, tubeless
Систем за палење Електронско палење
Капацитет на резервоар 20.0L

Галерија

Бои​

Поглед 360°