Avenis 125

Актуелни комбинации на бои

Технички карактеристики

SOHC, 4-тактен, 1 цилиндри, воздушно ладење

52.5 mm x 57.4 mm

6.4 kW (8.7 PS) / 6,750 rpm

10.0 N·m / 5,500 rpm

107 kg

Telescopic, спирална пружина, масло придушено

Тип Swingarm , пирална пружина, масло придушено

1.9 L / 100 km

44 g / km

Галерија