RM-Z 250

Актуелни комбинации на бои

Технички карактеристики

DOHC, 4-тактен, 1 цилиндри, водено ладење

77 mm x 53.6 mm

5 – степен механички

106 kg

Телескопска виљушка, спирална пружина со маслен амортизер

Централна спирална пружина со маслен амортизер

Галерија