DL650 V-STROM

Актуелни комбинации на бои

Технички карактеристики

4-тактен, 2 цилиндри, V мотор, водено ладење, DOHC

81 mm x 62.6 mm

6- степен механички

56 KW (76 KS) / 8.500 rpm

62 Nm / 6.500 rpm

198 kg

Телескопска виљушка, спирална пружина со маслен амортизер

Централна спирална пружина со маслен амортизер

Двоен диск

120/70ZR17M/C (58W), tubeless

160/60ZR17M/C (69W), tubeless

3,8 L / 100 km

89 g / km

Галерија

Поглед 360°