V-STROM 800

V-STROM 800 комбинира оптимални перформанси со удобност и лесно ракување, што овозможува уште поголемо уживање и во најдолгите патувања. Лесен е за контрола и многу агилен, но и забавен и практичен за секојдневна употреба низ градот. Подеднакво доверлив на автопат како и на локални патишта и селски патишта, V-STROM 800 ви дава слобода да изберете свој пат. Тоа е вашиот билет за авантуристички возења.

Спецификација

Вкупна должина 2.255 mm
Вкупна ширина 905 mm
Вкупна висина 1355 mm
Меѓуосовинско растојание 1515 mm
Растојание од патот 185 mm
Висина на седиште 825 mm
Тежина 223 kg
Тип на моторот DOHC, 4-тактен, 2 цилиндри, водено ладење, DOHC
Пречник 84.0 mm x 70.0 mm
Работна запремнина 776 cm³
Сила на моторот 83 PS
Компресија 12.8 : 1
Систем за гориво Вбризгување гориво
Палење Електрично
Пренос 6 – степен constant mesh
Потпирање напред Превртена телескопска, спирална пружина, амортизирана со масло
Потпирање назад Централна спирална пружина со маслен амортизер
Предни сопирачки Диск, двоен диск
Задни сопирачки Диск
Димензии на предно тркало 110/80R19M/C 59V tubeless type
Димензии на задно тркал 150/70R17M/C 69V tubeless type
Систем за палење SUZUKI EASY START SYSTEM
Капацитет на резервоар 20.0 L
CO2 емисија 104 g/km во WMTC

Галерија

Бои​

Поглед 360°