V-STROM 1050

Горд член на култната серија V-STROM на Suzuki, V-STROM 1050 е создаден за да го направи вашето искуство со авантуристички турнеи возбудливо и безгрижно. V-STROM 1050 ќе ви помогне да ја поминете далечината и да ве однесе до вашата дестинација со удобност и стил. Авантуристички турнеи во своите возбудливи и најдобри изданија.

Спецификација

Вкупна должина 2,265 mm
Вкупна ширина 940 mm
Вкупна висина 1,515 mm
Меѓуосовинско растојание 1,555 mm
Растојание од патот 165 mm
Висина на седиште 855 mm
Тежина 242 kg
Тип на моторот DOHC, 4-тактен, водено ладење, DOHC, 90° V-twin
Пречник 100.0 mm x 66.0 mm
Работна запремнина 1,037 cm³
Сила на моторот 107 PS
Компресија 11.5:1
Систем за гориво Вбризгување гориво
Палење Електрично
Пренос 6 – степен constant mesh
Потпирање напред Превртена телескопска, спирална пружина, амортизирана со масло
Потпирање назад Централна спирална пружина со маслен амортизер
Предни сопирачки Диск, двоен диск
Задни сопирачки Диск
Димензии на предно тркало 110/80R19M/C 59V tubeless
Димензии на задно тркал 150/70R17M/C 69V tubeless
Систем за палење Електронско палење (транзисторизирано)
Капацитет на резервоар 20.0 L

Галерија

Бои​

Поглед 360°