V-STROM 1050DE

Горд член на V-STROM серија на Suzuki, V-STROM 1050DE е направен да го инспирира вашиот дух на авантура. Истражете го патот со чакал низ шумата кој се упатува кон скриеното планинско езеро. V-STROM 1050DE отвора нови патишта кон возбудата, но сепак ве носи до вашата дестинација со удобност и стил.

Спецификација

Вкупна должина 2,390 mm
Вкупна ширина 960 mm
Вкупна висина 1,505 mm
Меѓуосовинско растојание 1,595 mm
Растојание од патот 190 mm
Висина на седиште 880 mm
Тежина 252 kg
Тип на моторот DOHC, 4-тактен, водено ладење, DOHC, 90° V-twin
Пречник 100.0 mm x 66.0 mm
Работна запремнина 1,037 cm³
Сила на моторот 107 PS
Компресија 11.5:1
Систем за гориво Вбризгување гориво
Палење Електрично
Пренос 6 – степен constant mesh
Потпирање напред Превртена телескопска, спирална пружина, амортизирана со масло
Потпирање назад Централна спирална пружина со маслен амортизер
Предни сопирачки Диск, двоен диск
Задни сопирачки Диск
Димензии на предно тркало 90/90-21M/C 54H tube type
Димензии на задно тркал 150/70R17M/C 69H tubeless
Систем за палење Електронско палење (транзисторизирано)
Капацитет на резервоар 20.0 L

Галерија

Бои​

Поглед 360°