BURGMAN STREET 125EX

Искусете ново ниво на луксуз и софистицираност, во единствена класа на компактни скутери. Уживајте во врвната комбинација на возбудливи перформанси, лесно ракување, одлична удобност и исклучителна практичност што ве издвојува од останатите. Од неговиот елегантен стил до неговата богата низа практични карактеристики, новиот Burgman Street 125X е прилагоден да ви одговара совршено. Подгответе се да привлечете внимание каде и да се појавите.

Спецификација

SOHC, 4-тактен, 1 цилиндри, воздушно ладење

52.5 mm x 57.4 mm

6.3 kW (8.6 PS) / 6,500 rpm

10.0 N·m / 5,500 rpm

112 kg

Telescopic, спирална пружина, масло придушено

Тип Swingarm , пирална пружина, масло придушено

2.0 L / 100 km

46 g / km

Галерија

Бои​