RM-Z 450

Актуелни комбинации на бои

Цена: 9.595€

Технички карактеристики

DOHC, 4-тактен, 1 цилиндри, водено ладење

96 mm x 62.1 mm

5 – степен механички

112 kg

Телескопска виљушка, воздушна спирална пружина со маслен амортизер

Централна спирална пружина со маслен амортизер

Галерија