KATANA GSX-S1000RQ

Актуелни комбинации на бои

Цена: 13.695€

Технички карактеристики

DOHC, 4-тактен, 4 цилиндри, водено ладење

76 mm x 55.1 mm

6 – степен constant mesh

110 kw (150 hp) / 10 000 Rpm

108 Nm / 9 500 Rpm

215 kg

Телескопска виљушка, спирална пружина со маслен амортизер

Централна спирална пружина со маслен амортизер

5.9 L / 100 km

137 g / km

Галерија

Поглед 360°