GSX-S 950

Актуелни комбинации на бои

Технички карактеристики

DOHC, 4-тактен, 4 цилиндри, водено ладење

73.4 mm x 59 mm

6 – степен constant mesh

70 kW (95 PS) / 7.800 rpm

92 Nm / 6.500 rpm

214 kg

Телескопска виљушка, спирална пружина со маслен амортизер

Централна спирална пружина со маслен амортизер

Двоен диск

120/70ZR17M/C (58W), tubeless

190/50ZR17M/C (73W), tubeless

6,1 L / 100 km

143 g / km

Галерија

Поглед 360°