GSX-R 1000 (ABS)

Актуелни комбинации на бои

Цена: 17.890€

Технички карактеристики

DOHC, 4-тактен, 4 цилиндри, водено ладење

76 mm x 55.1 mm

6-степен механички

148,5 kW (202 KS) / 11.500 rpm

117,6 Nm / 10.800 rpm

202 kg

Телескопска виљушка, спирална пружина со маслен амортизер

Централна спирална пружина со маслен амортизер

120/70ZR17M/C (58W), tubeless

190/55ZR17M/C (75W), tubeless

5.9 L / 100 km

137 g / km

Галерија

Поглед 360°