DL1050A V-STROM XT

Актуелни комбинации на бои

Цена: 14.990€

Технички карактеристики

4-тактен, 2 цилиндри, водено ладење, DOHC

100 mm x 66 mm

6- степен механички

79 kW (107 KS) / 8.500 rpm

101 Nm / 4.000 rpm

247 kg

Превртена телескопска виљушка, спирална пружина со маслен амортизер

Централна спирална пружина со маслен амортизер

Двоен диск

4,9 L / 100 km

115 g / km

Галерија

Поглед 360°